Elementenbouw Hagen

ONZE DIENSTEN

Wat kan Elementenbouw Hagen voor u betekenen

Met een ervaring van meer dan 35 jaar beschikken wij over de benodigde expertise om uw kunststof kozijnen op vakkundige wijze te monteren. Onze medewerkers beschikken over een grote vakkennis die zij ook voortdurend op peil houden om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied om u optimaal van dienst te zijn. Onze medewerkers beschikken over een grote vakkennis die zij ook voortdurend op peil houden om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied om u optimaal van dienst te zijn. Wij inventariseren uw wensen en behoeften grondig en adviseren u graag over welke kunststof kozijnen voor u de beste keuze zijn.

Kunststof kozijnen

De laatste twintig jaar hebben kunststof kozijnen een grote ontwikkeling doorgemaakt.

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig in een groot scala aan kleuren verkrijgbaar en in alle denkbare maten. Naast de grote duurzaamheid verfraaien kunststof kozijnen de aanblik van uw woning of bedrijfspand aanzienlijk. Zij worden veelvuldig toegepast bij renovaties en aanpassingen van bestaande panden en betekenen een waardevermeerdering van het pand, een investering voor de toekomst en een goede keuze qua onderhoud.

Elementenbouw Hagen staat al 35 jaar voor vakmanschap, onze producten kenmerken zich door een uitstekende prijs/ kwaliteitsverhouding, een team van gemotiveerde, vakbekwame en gekwalificeerde medewerkers garanderen u waar voor uw geld.

Montage van kunststof deuren

Onze kunststof deuren hebben een eigentijdse en degelijke uitstraling en bieden vele mogelijkheden, welke conventionele deuren in mindere mate kunnen realiseren. Kunststof deuren geven een woning of bedrijfspand een individueel karakter.

Groot voordeel van kunststof deuren is de perfecte warmte en geluidsisolatie.

Uw nieuwe kunststof deur wordt deskundig door onze eigen vakmensen gemonteerd en wij bieden u volledige garantie en een zeer concurrerende prijs.

Door de moderne vormgeving en het stijlvolle karakter is uw nieuwe kunststof (voor-) deur een opvallende blikvanger van uw woning of bedrijfspand.

 

 

Geniet het hele jaar van uw tuin

Geniet het hele jaar van uw tuin met een serre van Elementenbouw Hagen. Het voordeel van de warmte van de huiskamer en het buiten gevoel geven u een harmonieus gevoel, stelt u zich voor dat u op een regenachtige herfstdag buiten kunt zitten, terwijl de regen op het dak klettert.

Onze serres zijn stijlvol, degelijk en gemakkelijk te onderhouden. Wij gebruiken voor de vervaardiging van uw serre de beste materialen en onze vaklieden zorgen voor een op de plaatselijke situatie afgestemde deskundige plaatsing volgens uw specifieke wensen.

Tevens kunnen wij u vakkundig adviseren over het onderhoud van uw nieuwe serre, zodat u lang plezier zult beleven aan uw nieuwe buitenkamer.

Meer comfort in huis

Rolluiken staan voor comfort in uw huis, zij bieden u het voordeel van zonwerende eigenschappen, het buiten houden van kou en het verhogen van de inbraakveiligheid van de woning. Door de energiebesparende eigenschappen van onze rolluiken bespaart u op uw stookkosten en levert een wezenlijke bijdrage aan het milieu.

Onze rolluiken zijn beschikbaar in diverse kleuren, type omkastingen en met keuze uit diverse elektrische rolluikmotoren. De rolluiken worden voor u op maat gemaakt en op een vakkundig wijze gemonteerd, indien u kiest voor een prima prijs/ kwaliteit verhouding en een goede service en nazorg, dan zijn rolluiken van Elementenbouw Hagen een uitstekende keuze.